Monday, May 11, 2009

adik angkat

Aku dan Hamzah memang suka pucuk muda.......... kami berdua terus memburu gadis-gadis remaja, kerana sikap kami yang tidak menyombong....... kami perolehi dua orang adik angkat yang masih menuntut dalam tingkatan 1. Umur mereka berdua baru mencecah 13 tahun.

Aku dan Hamzah merancang sesuatu........ Setiap hujung minggu kami membawa Nadia dan Liza bersiar-siar dengan kereta dan bot mewah. Aku dan Hamzah belum membuat sebarang tindakan keatas mereka berdua. Burung sudah di tangan..... buat apa nak gopoh-gopoh. Hubungan kami seperti adik dengan abang. Aku dan Hamzah merancang ingin meniduri dua gadis ini...... bila mendapat peluang yang sesuai nanti. Nadia kulitnya putih bersih..... manakala Liza pula kulit putih kuning....... kedua-duanya sama cantik dan comel. Kami berdua membuat cabutan undi...... aku memilih Nadia sebagai pasanganku.............. manakala Hamzah memilih Liza sebagai pasangannya. Seperti biasa kami belayar dengan bot mewah Hamzah, jika kami ingin meniduri mana-mana gadis. Hamzah banyak menyediakan filem blue untuk kami tonton nanti........ aku memerhatikan Hamzah yang sedang memainkan filem blue dilayar TV......... leka menonton bersama liza.Aku menarik tangan Nadia.....mengajaknya menonton bersama Liza dan Hamzah.Aku meletakkan tangan aku keatas bahu Nadia sambil meramas-ramasnya perlahan-lahan...... Hamzah pula sedang mencium pipi Liza yang gebu. Hamzah merebahkan badan Liza di atas karpet yang berhadapan dengan kami....... aku dan Nadia melihat Hamzah sedang mengomoli Liza dengan begitu rakus....... Hamzah meramas-ramas puting gunung Liza yang sedang menegang..... sambil mulutnya menjilat leher Liza. Aku membisikkan di telinga Hamzah........ "kenapa kau nak tiduri Liza..." umurnya baru mencecah 13 tahun.

"Ni yang best ni cukup rangup........." kata Hamzah kepadaku lagi.

Mataku tak berkedip melihat tindakkan Hamzah yang begitu ganas sekali... ke atas tubuh muda itu.... jari jemari tangannya meramas-ramas puting tetek Liza yang masih di tutupi baju T-Shirtnya. Nadia melihat dengan mulut terbuka... kawannya sedang di gomoli oleh Hamzah...... mungkin ia tak menduga sama sekali. Hamzah masih mengulum dan menghisap bibir mongel Liza...... sambil tangannya membuka baju T-Shirt dan seluar jeans Liza. Liza mencengkup kedua belah buah dadanya.... tetapi Hamzah lebih pantas menyembam mukanya ke gunung yang kecil dan pejal. Tangannya meramas-ramas kedua buah gunung kesayangan Liza.

Aku sudah tidak tehan melihat reaksinya...... kedua pelakon itu..... melihat aksi-aksi yang begitu menarik minatku. Aku meramas-ramas buah dada Nadia, sambil aku mengulum bibirnya. "Abang nak pinjam bibir Nadia..... boleh tak....." aku menduga sambil meramas-ramas buah dadanya yang mengkal. Nadia mengigit bibirnya.... lebih manja bila ia berbuat begitu....... menyerlah lagi lesung pipitnya. Aku naik geram melihatnya...... senjata aku mula mengeras. Aku pasti dari tadi Nadia sudah merasakan sesuatu semasa ia melihat pertunjukkan diantara Hamzah dan Liza. Aku lebih galak dan ghairah...... namun debaran dadaku kencang. Nadia mengigil......... bila aku merebahkannya disamping Liza, lalu ku menindih tubuh Nadia..... sambil itu aku merapatkan bibirku. Nadia cuba mengelak..... aku memegangkan kepalanya sambil merapatkan bibirku kemulutnya, nafasnya mendesah-desah...... aku mengulum bibirnya kembali dan meramas-ramas gunungnya yang pejal. Hamzah sedang leka meramas-ramas buah dada Liza..... sambil tangannya meramas-ramas bukit cicap Liza..... ia mengeliat kiri dan kanan. Hamzah mengalihkan tangannya...... meramas-ramas gunung milik Nadia, sementara mulutnya melumat mulut Liza dengan asuk maksuk. Aku menyedut lagi dari pangkal teliga.... hingga ke leher..... semuanya aku cium dan jilat. Aku semakin berani........Nadia mengeliat keseronokan, ketika tanganku merayap dan meramas dua buah gunung kecil miliknya.

Ini adalah pengalaman baru bagi Nadia dan Liza...... aku mengulum bibir Nadia..... sambil tangan Hamzah membantuku membuka kutang baju kemeja satu persatu..... hingga tiada seurat benang pun yang menutupi tubuhnya yang masih kecil dan pejal. Putingnya agak kemerahan sesuai dengan tubuhnya. Badan mereka bergerak-gerak....... aku dan Hamzah mengomol mereka dengan ganas......... membuatkan Nadia dan Liza tercungap-cungap merintih kesedapan. Tanpa membuang masa aku dan Hamzah membuat serangan seterusnya, kami menghisap puting dan mengulum lidah pasangan masing-masing. Tanganku dan tangan Hamzah mula merayap turun ke bawah dan menyingkap skirt mereka yang singkat. Sepantas kilat tanganku dan tangan Hamzah mencekup cicap mereka. Kami sama-sama menyembam muka kealur cicap mereka..... lidahku mencari-cari batu permata Nadia, sambil meramas ponggongnya..... begitu juga sebaliknya dengan Hamzah. Bulu nipis memenuhi ruang atas cicap Nadia dan Liza. Nadia dan Liza semakin diawang-awangan.... Aku dan Hamzah bangun serta membuka pakaian serta seluar panjang kami. Kini di hadapan kami dua tubuh gadis kecil......... mencecah usia 13 tahun yang belum kenal erti sex dan persetubuhan diantara lelaki dan perempuan. Dari atas sampai ke bawah sungguh indah........ Nadia dan Liza terlentang menunggu tindakan seterusnya dari kami berdua. Hamzah meneroka diantara dua alur cicap Liza dengan lidahnya.

Tangan mereka menarik rambut kami "aaaaabbbangggggg.......... ahhaahhhh...... oooohhhhohhhhh...... aaaaabbbbbbannggggggg... ggggeellliiiinnyyaaaa....... oohhhhhhfffffhhhhh..... bbbbbbanngggg......" Nadia dan Liza semakin lupa diri.

Air mazi mereka banyak melimpah........ bercampur air liur kami...... membuatkan taman sulit mereka makin licin. Aku mengajukan batang zakarku ke alur Nadia, sambil memegang ponggongnya dan aku tekan..... sementara Hamzah menyuakan batangnya kemulut rahim Liza.

"BBBbbbbaannggg.... ttaakkk.... mmaaahhhuuu..... bbaannggggg...... ttttaaakkuutttttt...... jjjjaanngggaaaannnn....... bbbaaannggg..... tttaaakkkuuttt...." kata kedua-dua mereka. Kami tak mempedulikan rayuan Nadia dan Liza, batang kami memerlukannya.

Zakarku dan zakar Hamzah mencecah alur cicap mereka yang sempit... bbbbaaannggg........ jjjjaannggaannn...... bbbbaanngggg.... NNnnnaaaddiiaaa ddaan nn LLLllizzaaaa ttaakkkk bbbbiiiaaassaaa....... Kami membujuk sambil menekan zakar kami kedalam cicap mereka... cccchhhhhhrrrrrreeeeessssss selaput dara Nadia dan Liza terkoyak. "AAAaaaaaaauuuuuuuuwwwwwwwwwwwww........" Nadia dan Liza menangis teresak-esak.... menahan kepedihan dan kesakitan. Kami tak peduli kami terus tekan hingga sampai kedasarnya.... dan terus kemulut rahim. Aku kembali mengulum buah dada Nadia sambil meramas-ramas gunungnya yang pejal. Nadia memejamkan matanya kembali....... aku mula dengan acara tarik menarik batangku perlahan-lahan.... sambil mulut Hamzah mengulum bibir Liza sambil meramas teteknya. Kami menyorong tarik lebih dalam.... lubang cicap yang sempit dan nikmat. Bergilir-gilir mengikut rentak masing-masing..... lama kelamaan.... daripada sakit menjadi sedap.

"Ssssseeedddaaaapppp....bbbbaaaannggg......" erang Nadia dan Liza antara dengar dan tidak.

Aku dan Hamzah mengubah kedudukan kami..... kami membuat pertukaran diantara Nadia dan Liza. Aku menungang Liza..... manakala Hamzah menungang Nadia pula. Sungguh menyeronokkan..... bila membuat pertukaran begini. Aku menyerang Liza dengan ganas...... Hamzah menyua zakarnya untuk dikulum oleh Nadia. Jari jemari kami meramas buah dada mereka dengan puas sepuasnya...... dayungan kami semakin laju..... dan laju. Nadia dan Liza termengah-mengah menahan asakan kami yang bertalu-talu.................. Kami mendayung lagi...... sambil mulutku menjilat gunung susu Nadia, sementara Hamzah pula meramas-ramas serta mengulum mulut Liza.

"AAaaahhhhhhhh...... Aaaaaaahhhhhhhhhhhh......... bbbbbaaanngggg.... bbbbaaanngggg.... qaaaaahhhhhaahh....... oohohhhhh..... ooooohhhoooooohhhh.......... hhhhhoogggggghhhhhhhhh.." mereka tercungap-cungap kelazatan dengan pengalaman baru yang menyeronokkan.

Kami yakin Nadia dan Liza sudah klimaks...... bila kemutan cicap mereka begitu kuat. Dayungan batang zakar kami laju..... dan semakin laju. Kami membenamkan sepenuh perasaan di kolek yang kecil dan baru. Cengkaman cicap mereka begitu kuat.... membuat kami tak tertahan geli..... nikmat. Kami membenamkan batang zakar kami..... serapat-rapat yang boleh.... Hamzah memanjutkan air maninya dalam takungan Nadai, sambil aku memanjutkan air maniku dalam takungan Liza....... kami berpelukan erat sekali......Ketiadaan Hamzah kerana urusan penting................. aku mengambil tugasnya dengan membawa Liza bersiar-siar dengan kami. Aku sudah tempahkan sebuah bilik hotel yang sederhana besar cukup untuk empat orang............... hanya ada satu katil yang besar.

Aku bawa Nadia dan Liza pergi berehat di Hotel tersebut.................. sambil menyedut udara nyaman. Aku memeluk Nadia dan mencium bibirnya dengan lembut.......... sambil diperhatikan oleh Liza............. ia kelihatan tergamam............. melihat aku dan Nadia berkuluman lidah. Aku merebahkan Nadia diatas tilam empuk.................... dan aku menelanjangkannya sekali gus saja.

Liza melabuhkan ponggongnya di tilam empuk................... sambil memerhati perlakuan kami berdua. Kukulum mulut Nadia sambil kumeramas-ramaskan gunung pejalnya yang kecil............. ku jilat putingnya berulang kali, tanganku meramas-ramas buah dadanya. Aku yakin mereka sungguh tak terduga sama sekali permainanku dengan mereka berdua....................... aku mengambil tempat disebelah Liza.............. aku rapatkan diriku dan bersentuhan peha kami berdua.............. aku memeluk dan mencium Liza. Pandangan mereka bertembung............ mereka................ mereka ketawa geli hati. Pipi Liza kucubit mesra........... tanpa memperdulikan Liza............. aku memeluk Nadia. Aku terlentangkan Nadia semula, sambil bibirku mengulum bibirnya. Jemari tanganku meramas buah dadanya........... Nadia cuba meronta-ronta kecil.............. mungkin malu pada Liza yang duduk dihadapannya. Liza tunduk malu............ aku kembali membuat serangan bertubi-tubi............... Nadia mengeliat keseronokkan.

"AAaaahhhhhhh............bbaanngggggggg................ssseeddaapppp bbbbaangggg........" renggek Nadia manja.

Aku semakin ganas membaham Nadia................. kujilat seluruh badannya dan lidahku berhenti di alurnya yang masih sempit. Kumainkan lidahku di batu permatanya................ sambil jari antuku masukan kedalam cicapnya........... ia mengeluh keenakan. Lehernya kusedut perlahan-lahan, sambil mengulum bibirnya............dengan ciuman yang begitu ghairah. Kerana seronok............ Nadia sudah hilang malunya pada Liza.......... membuka mulutnya tanpa kupinta........... kami bergilir mengulum lidah masing-masing.

Aku terasa tangan Nadia cuba membuka seluarku............. aku membantu membukanya............ Liza berdebar menonton perlakuan kami............... biarpun begitu Liza sedia menonton perlawanan tanpa pengadil. Aku tak peduli itu semua.......... yang penting bagi ialah kenikmatan dan kepuasan. Aku meramas-ramas buah dada Nadia........... sambil mulutku menjilat-jilat puting susunya yang nampak tegang. Nadia memegang batang zakarku yang besar lagi panjang sambil meramas-ramas dengan penuh nafsu. Lidahku menjilat semahu-mahunya cicap Nadia............. dia merengek kegelian................ terangsang. Lama aku menjilat cicapnya............. aku menukar posisi yang menyeronokan bagi diriku. Aku terlentang dan merebahkan diriku ke bantal............ batangku menegak.......... nampak megah kerana ia besar dan panjang. Suaranya manja......... sambil ku menoleh kemuka Liza, dari tadi merenong batang zakarku. Aku memaut leher Nadia mengadap batangku.............. terus menyuakan batangku ke dalam mulutnya......... wajahnya berkerut, mulutnya tidak dapat menerima batangku yang besar lagi panjang. Aku terus menekan batangku masuk kemulutnya.......... Nadia mula mengulum zakar dan menjilatnya.......... dengan kedua belah tangannya memegang batangku........... sambil aku menyorong tarik batangku ke dalam mulutnya. Reaksi Liza nampak gelisah................ matanya kuyu dan masih melekat dibatangku yang di hisap oleh Nadia.

"Liza............mari sini, aku memanggilnya..." dia terperanjat.

Aku mengerakan badanku mendekatinya................ sambil mulutku mengulum bibirnya dengan lembut. Jemari tanganku meramas buah dadanya......... sementara Nadia masih mengulum dan menjilat batangku. Aku merebahkan tubuh Liza kebadanku, Liza hanya diam saja biarpun aku meramas-ramas gunung susunya. Nadia masih enak mengulum batangku............ bahkan semakin laju. Aku menjilat leher Liza............. dia tak keruan. Kedua tanganku meramas-ramas buah dadanya yang montok, sambil mulutku mengulum putingnya.Buah dada Liza yang kecil dan tajam sudah menegang..... aku terus membuka T-Shirtnya, colinya serta skirt dan seluar dalamnya sekali. Jemari tanganku mengusap ponggong Liza yang padat........ aku merapatkan mulutku dan menjilat bibirnya dengan rakus sekali.......... nafasnya mendesah desah tak keruan. Aku bangun sambil Nadia masih menghisap batangku........... aku baringkan Liza yang tak ada seurat benang pun di tubuhnya.

Aku membaringkan Nadia........... membuka kelangkangnya luas-luas, mungkin kerana masih malu.......... ia memejamkam kedua belah matanya. Aku meramas-ramas buah dadanya. Nadia semakin ghairah.............. batang zakarku menyelinap masuk kedalam cicapnya yang sempit. Aku benamkan terus hingga kedasarnya. Nadia menjadi semakin rakus........ ponggongnya digoyangkan mengikut rentak dayunganku. Liza menonton dengan pandangan mata yang cukup gairah. Aku terus berdayung dan berdayung dengan laju............... sambil Nadia meronta menjerit kesedapan dan kelazatan. Batang aku masih bekerja menyorong tarik zakarku ke dalam cicapnya......... setiap kali hentakan yang aku buat Nadia akan menjerit kepuasan "AAAaaauuuwwww.....". Hampir 1 1/2 jam aku berdayung............ Nadia mencapai klimaksnya. Aku membenamkan batang zakarku hingga kelubuk cicapnya.......... senjataku memuntahkan air maniku ke dalam cicap Nadia......... kedua belah kakinya mengejang.

Aku mencabut batang zakarku yang masih menegang.............. ku membuat serangan kepada Liza pula. Anak gadis ini sudah tak tertahan lagi............. desakan nafsu nalurinya begitu kuat............. kedua belah gunungnya ku ramas dan ku hisap putingnya. Kawahannya sudah di limpahi air pekat............... Aku memegang kepala zakarku........... aku benamkan ke alur cicapnya yang masih sempit. Aku menekan dengan ganasnya zakarku.......... hingga terangkat tubuh Liza.

Liza terpejam mata menahan kepedihan.......... nafas Liza makin sesak. Aku mula bergerak dan menolak batangku sampai ke liang cicapnya, tarik semula keatas...... aku membenamkan semula................ sementara mengucup bibir Liza dan meramas buah dada Liza............. Dengan dua pelakon yang sedang mengomol Liza........... aku sedanag berdayung di cicapnya, manakala Nadia membuat serangan di tenguk,mulut dan meramas-ramas buah dada Liza............. tiga serangan serentak............ aku membenamkan zakarku hingga kemulut rahimnya.

"AAAAArrrrrrrgggghhhh...........SSSeeeeddaaapppnnyyaaaaa........bbbaanngggg........." sahut Liza perlahan.

Liza merangkul tubuhku dengan kemas............. aku terus menyorong tarik batang zakarku ke dalam cicapnya........... Akhirnya aku membenamkan batangku ke dalam cicap Liza. Aku memuntahkan air maniku sebanyak-banyaknya.......... matanya terpejam rapat........... Liza terkulai layu. Kami sama-sama keletihan setelah bertarung hampir begitu lama............ Sebelum pulang aku meratah lagi tubuh mereka sebeberapa banyak yang aku termampu...........

No comments: